L’odenenc Francisco Guisado serà el primer secretari del PSC a l’Anoia

75
Foto: Òscar López

Després de les validacions, respondre les al·legacions presentades i escoltar els pre-candidats, s’han proclamat els resultats finals de la recollida d’avals per participar a les eleccions primàries per escollir el 1r secretari del PSC-Anoia.

Així, el pre-candidat Salustià Monteagudo s’ha quedat amb 59 avals i el pre-candidat Francisco Guisado amb 89 avals. Atenent que el mínim d’avals per ser candidat és 63, l’Autoritat electoral ha nomenat a Francisco Guisado com a guanyador de les eleccions primàries a 1r secretari del PSC-Anoia. Aquesta decisió serà ratificada al III Congrés del PSC-Anoia el proper dia 18 de febrer.
Els dos pre-candidats s’han felicitat per la feina feta pels seus equips, per l’esforç de mobilitzar més de 170 persones per avalar en tant poc temps i el bon tracte. Així el pre-candidat Salustià ha felicitat al candidat guanyador i li desitja molta sort en aquesta nova etapa, i el virtual nou primer secretari del PSC-Anoia també l’ha felicitat per la gent mobilitzada.
Ara el PSC-Anoia encara el seu III Congrés amb moltes il.lusions per refer el partit i a la vegada construir de nou un projecte renovat i robust.