Llegeix totes les cròniques dels partits de l’Igualada Vòlei Club

Sènior femení "B".
Sènior femení “B”.

Sènior masculí

Jorba Solà ICV 2 – 3 CV Roquetes “B”

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al CV Roquetes ‘B’. El partit va acabar amb un marcador de 2 sets a 3 (25-23/23-25/25-18/17-25/17-19) favorable als tarragonins. El partit va ser molt disputat per part dels dos equips, els quals van oferir un molt bon joc, aquest es va decidir per petits detalls i errades molt concretes, arribant al tie break, el set definitiu, amb molta igualtat, fins i tot els locals van desaprofitar dos punts de partit, tot i que van demostrar una gran actitud a la pista i un gran treball en equip.

El pròxim partit de l’IVC serà el 6 de novembre a la pista del Vòlei 6 Manresa ‘B’.

Sènior femení

Alain Afflelou IVC “B” 3 – 1 AEE Institut Monserrat

Per altra banda, l’Alain Afflelou IVC sènior femení “B”, va guanyar el seu partit al fortí contra el AEE Institut Monserrat C, per 3-1. Va ser un partit molt disputat i l’equip igualadí no va donar mai cap set per perdut, aconseguint grans remuntades. Gran treball d’equip però sobretot actitud a la pista on totes les jugades van ser clau.

En l’altre partit del cap de setmana, derrota de l’Alain Afflelou sènior femení “B”, a casa del RMSI Sports per 3-1, amb tanteig de 22-25/25-18/25-19/25-20.

Alain Afflelou ICV “A” 3 – 0 AEE Jaume Callis

El desplaçament de l’Alain Afflelou sènior femení “A” a la pista del AEE Jaume Callis va acabar amb victòria a domicili per 0-3, tanteig 17-25/ 20-25/ 23-25.

Veterans

Igualada Vòlei XP 2 – 3 CV Sant Quirze

L’esperat debut dels veterans del Xp es va resoldre en una derrota al tie-break al fortí de Les Comes per part del Sant Quirze. Un 2-3 que van deixar escapar davant un equip més novell, el Xp va permetre donar oxigen al contrari que es va créixer i va poder fer un joc fàcil i solvent, segur que el pròxim serà millor.

Equips base

El juvenil masculí va tornar a Igualada amb una nova victòria i tres punts, 1-3. Partit molt lluitat que van començar perdent, però que van saber mantenir la calma fins poder tancar el partit. Tanteig de 25-19/24-26/20-25/20-25. La setmana que ve a Les Comes diumenge a les 10 h els visita el CEV l’Hospitalet.

El juvenil femení IVC va perdre a Les Comes davant el AEE Institut Jaume Balmes, per un 1-3. Esperem que puguin lluitar per la victòria la pròxima jornada.

Per la seva part el cadet femení va seguir també contra el AEE Institut Jaume Balmes la derrota però per 0-3, segur que l’aprenentatge es fa notar en la pròxima jornada.

Per finalitzar, el cadet masculí va perdre també a Les Comes per 1-3 davant el CV Monjos. En un partit molt lluitat, on ja al guanyar un set va ser molt benvingut per al grup de jugadors.