L’IVC femení s’emporta el derbi contra la Torre
L

9 d'octubre de 2018

El passat diumenge el Jorba Sola Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista GET Blume voleibol per disputar una nova jornada de la primera divisió catalana. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 0 (25-23/25-18/25-18), favorable als locals. Els de la Blume van dominar el partit, sols van tindre alguna oportunitat en el primer set, però finalment els de l’Anoia no van estar a l’altura del rival. En el pròxim partit, l’IVC rebrà a La Salle Girona el dissabte a les 18 hores.

En categoria femenina, l’Igualada Volei s’emportava el derbi contra la Torre, en un partit on les visitants es vam emportar el primer set. La reacció de les jugadores de Marc Maturana, va ser fulgurant en un segon set molt solid tan en defensa i atac, en els sets restant amb el bon joc de les igualadines que no van baixar l’exigència, amb una Torre amb molt errors i dubtes, va fer caure el partit definitivament cap el Sènior Femení per 3-1, aconeguin consolidarse al capdavant de la classificació, Aquest cap de setmana es desplacen a Salou.

En els partits de la base, gran partit del Cadet Femení. Les igualadines guanyaven un partit molt disputat contra el Gelida que va mostrar un molt bon nivell. L’equip igualadí va saber remuntar un 12-4 en contra en el 5è set que els va donar una victoria molt lluitada: