L’IHC femení cau a Girona en partit de l’OK Lliga (3-2)

13 de gener de 2013

hoquei fem 2 Les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC han caigut per la mínima (3 a 2) a la pista del Girona, amb gols de Raquel Bernadas i Marta Soler. Per la seva banda els júniors ha golejat el Vilafranca per 8 a 2. Les igualadines han pagat el 2 a 0 amb que s’ha arribat al descans, especialment amb el segon gol marcat per Carla Dorca només 1 minut abans d’acabar la primera part. De tota manera la clau del partit han estat els efímers 14 segons que han passat entre el 2 a 1 transformat per Marta Soler i el 3 a 1 d’Esther Nadal. Tot i que la Raquel ha tornat a ajustar el marcador a falta de 5 minuts, ja no hi ha hagut temps per forçar l’empat, tot i que l’Anna Gil ha disposat d’una FD a falta de poc menys de 2 minuts. De fet les arlequinades han tirat dues FD i un penal que no han transformat. Ara les gironines, que estàven a un punt de l?IH, superen les igualadines a la classificació. GIRONA 3 (2/1) LAIA SALICRU, CARLA DORCA (1), ADRIANA GUTIERREZ (1), ESTHER NADAL (1), LAIA CASTRO, equip inicial. VIRGINIA DIAZ , HELENA RUIZ , CARLA GRI. FONTANELLAS I MARTÍ IHC 2 (0/2) LAURA HERNANDEZ, LAURA SALVADOR , MARTA SOLER (1), ANNA GIL , RAQUEL BERNADAS(1), equip inicial. ELBA GARRETA, JUDITH BALDRIS, CAROLINA ESCOBAR, LAURA BALAGUER . GOLS. 1-0 Adrianna Gutierrez (m 8.03), 2-0 Carla Dorca (m 18.44). SEGONA PART. 2-1 Marta Soler (m 3.55), 3-1 Esther nadal (m 4.09), 3-2 Raquel Bernadas (m 14.55).