L’igualadí Llorenç Miquel rep el Premi Gaudí a la millor direcció artística

165

L’igualadí Llorenç Miquel va rebre aquest diumenge el Premi Gaudí a la millor direcció artística per la seva feina al llargmetratge “La llibreria”, de la directora Isabel Coixet.

Miquel va rebre el guardó a la gala celebrada ahir en un auditori del Fòrum de Barcelona ple i en què s’hi van poder sentir molts discursos a favor de l’alliberament dels presos i en defensa del feminisme. Miquel es va abstenir d’aquests comentaris i en el seu discurs va agraïr la tasca al departament d’art de la pel·lícula i al personal tècnic que ho va fer possible.

Miquel ja fa anys que es va endinsar en el món artístic i les seves primeres aportacions van ser a la ciutat d’Igualada, ell va crear els capgrossos de la ciutat. Pel que fa al seu recorregut professional ha treballat en diverses produccions audiovisuals com “Quan es fa fosc” (1991), de Jeff Freilich, David Calloway, John Nicolella i Tim Hunter; “Inconscientes” (2004), de Joaquí­n Oristrell; “Sexykiller” (2007), de Miguel Martí; “Diario de una ninfómana” (2007), de Christian Molina o “V.O.S. (Versión Original Subtitulada)” (2009), de Cesc Gay.