L’igualadí Joan Maria Morros, nou degà del Col·legi de Periodistes

118

L’igualadí Joan Maria Morros, nou degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Morros, que fins ara n’era el vicedegà, agafa el càrrec després que la fins ara degana, Neus Bonet, ha informat avui en el decurs de la Junta de Govern ordinària, que deixa el càrrec després de sis anys com a degana i de quatre més com a vicedegana. Neus Bonet ha explicat als membres de la Junta que els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió són estrictament familiars i personals.

La Junta de Govern ha aprovat en la mateixa sessió, com determinen els Estatuts del Col·legi de Periodistes de Catalunya, que Joan Maria Morros, fins ara vicedegà, passi a ocupar el càrrec de degà del col·legi fins que es convoquin les pròximes eleccions, previstes d’aquí un parell d’anys. El relleu es formalitzarà a mitjans del mes de desembre.

El nou degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros, ha anunciat a la Junta de Govern que treballarà amb la voluntat de continuar amb la feina engegada per la degana i que sempre s’ha compartit a la Junta de Govern. Això significa, ha afegit Joan Maria Morros, entre altres aspectes, “continuar en la defensa dels periodistes davant qualsevol tipus d’ingerències, coaccions i agressions i reforçar el paper del Col·legi de Periodistes com a entitat que treballa per la defensa del periodisme a Catalunya”.