L’igualadí Frank Trax, ex DJ d’Escòrpia, actua aquest dijous al Teatre del Liceu

202

El DJ Igualadí Frank Trax actuarà aquest dijous dia 10 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, dins de l’espectacle Maestro, que per segona vegada aquest any ha exhaurit les entrades en un temps rècord.

L’emissora catalana Flaix FM, una de les ràdios referents de música electrònica celebra el seu 25è aniversari amb aquest esdeveniment que versiona les cançons més importants de la música electrònica durant aquest temps, i que seran  interpretats per l’orquestra  simfònica GIOrquestra, comandada per director Marc Timón, més de 100 músics, acompanyats per diversos vocalistes i discjòqueis. Sonaran temes d’artistes com Daft Punk, Moby o el recentment desaparegut DJ suec Avicii, tot combinats amb un muntatge audiovisual amb projeccions llums i làsers que convertiran al Liceu per una estona en una gran discoteca, tot plegat un espectacle inèdit a l’estat, que de ben segur farà viatjar en el temps a tots els assistents.

L’Igualadí acompanyarà posant ritme amb les seves mescles dins del show, a la secció de música Trance, estil del qual és un reconegut productor en l’àmbit estatal i internacional, i que ha portat la seva música a festivals com el Sonar o el BBF.