L’igualadí Carles Cuerva, amb possibilitats d’entrar al Congrés pel PSC

76

L’igualadí Carles Cuerva serà el número 12 de la llista del PSC per a les eleccions espanyoles. Així, Cuerva puja 3 posicions respecte les últimes eleccions generals, en què va ser el número 15 i no va poder entrar. La llista estarà encapçalada per l’actual Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, seguida de l’actual Secretari d’Estat per a l’Avenç Digital, Francisco Polo, i en tercer lloc la diputada Mercè Perea, la diputada del PSC de referència per l’Anoia.

Carles Cuerva té 35 anys, és Enginyer Tècnic d’Obres Públiques especialitat en Transports i Serveis Urbans, ha estat treballant sempre a l’entorn de la Mobilitat i els Transports, actualment treballant en projectes i serveis de sistemes d’informació relacionats amb la Gerència de Mobilitat i Infrastructures de l’Ajuntament de Barcelona. A nivell institucional és regidor a l’Ajuntament de Capellades des del 2015 i a nivell orgànic és Secretari d’Organització del PSC-Anoia.

El candidat anoienc explica que “volem ser al Congrés per continuar treballant en les línies que ha obert el president Sánchez com recuperar els drets socials perduts, ampliar-ne amb nous i diàleg amb Catalunya. Però també, volem que els problemes de l’Anoia arribin amb més força al Congrés, aquesta ha de ser la gran oportunitat d’un diputat anoienc”.

Així, el candidat anoienc destaca la millora de les infrastructures que depenen de l’Estat com una de les prioritats” La reforma de l’A-2 entre Igualada i Martorell, la millora de la línia de tren de Calaf a Manresa o la connexió entre l’A-2 a Abrera i la B-224 a Masquefa, entre d’altres”. També, afegeix, “cal continuar treballant per fer possible el traspàs de la Caserna de la Guàrdia Civil de Capellades al municipi per fins d’interès social”, així com “intentar aconseguir recursos per programes de reactivació econòmica que permetin a la nostra comarca reduir l’atur”.

A més de Carles Cuerva, l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte també anirà a les llistes però en aquest cas sense possibilitat d’entrar com a diputada, ja que anirà en la posició número 10 entre els substituts de les llistes.