L’Igualada Rigat treu un punt de Girona (2-2)

3 de febrer de 2019

L’IgualadaRigat ha tret un punt del Pavelló de Palau del CH Girona, en un partit on han començat guanyant però que finalment ha necessitat una remuntada, perquè els gironines havien aconseguit donar-li la volta al marcador i posar-se amb un 2 a 1. Amb aquest resultat, els arlequinats es mantenen a la setena posició en un mes de febrer clau, on els homes de Ferran López disputaran la Copa del Rei i els quarts del final de la WorldSkate Europe Cup, a més dels compromisos de la competició regular.

El partit ha començat amb domini de l’IgualadaRigat, que ha aconseguit avançar-se amb un gol matiner de Sergi Pla, al minut 8 de joc. Tot i això, el partit ha estat marcat per la labor defensiva dels dos equips, que han donat poca treva a les ocasions de gol. ElagiDeitg i Jaume Llaverola també han demostrat un nivell molt alt, fet que ha dificultat encara més la producció ofensiva, en especial, la dels d’Igualada.

Els primers minuts de la segona meitat han continuat amb la tònica de la primera. Els homes de Ferran López han donat importància a la defensa per afrontar els 25 minuts que quedaven. Els arlequinats, que els ha faltat un punt més de dinamisme en atac, sempre s’han topat amb un atent Jaume Llaverola i una defensa gironina ben formada. El resultat, curt, ha donat peu al Girona per creure en les seves possibilitats i al minut 35 ha arribat el primer gol, obra de RaulPelicano, que havia estat l’home més perillós dels locals fins al moment.

En els últims quatre minuts de partit el ritme s’ha accelerat i hi ha hagut dos gols i una targeta blava. Al minut 46, Enric Torner avançava al CH Girona per primer cop en total partit, en una jugada molt protestada pels jugadors arlequinats per una falta prèvia al gol. A la jugada consecutiva del gol, Marc Gómez ha vist una targeta blava per una falta sobre Ton Baliu, però Sergi Pla no ha pogut transformar la falta directa. Però ha sigut el mateix Sergi Pla que a falta de dos minuts, ha anotat el 2-2 definitiu amb una mitja volta fantàstica.

L’entrenador de l’IguladaRigat, Ferran López ha declarat que “ens quedem amb mal regust de boca perquè em tingut ocasions per ampliar el marcador i no hem pogut”. López ha felicitat la feina en matèria defensiva del seu equip tot i que ha admès que “ens ha faltat dinamisme en atac”. De cara el calendari del mes de febrer, el tècnic s’ha mostrat “encantat” de poder participar en tres competicions, tot i que ha advertit que caldrà “tenir en compte el factor de la fatiga”.

El pròxim partit de l’IgualadaRigat serà a casa contra l’Alcoi, el dissabte 9 de febrer a les 21 hores. Abans, dijous dia 7, tindrà lloc el sorteig de la Copa del Rei, on els arlequinats poden ser emparellats amb el Barça, Liceo, Reus o Caldes.

CH Girona: Llaverola, RaulPelicano, Marc Gómez, Marc Palau, Enric Torner –equip inicial– Oriol Garcia, Marc Palazón i Manel Garcia.

Igualada Rigat: ElagiDeitg, Sergi Pla, Ton Baliu, Roger Bars, César Vives –equip inicial- Met Molas, Jordi Méndez i Oriol Vives.