L’Igualada Rigat torna a la feina amb Ton Baliu com a única novetat

74

L’Igualada Rigat va tornar a la feina divendres passat amb tots els efectius excepte Met Molas que es va reincorporar dilluns. A més, també van entrenar els Marc Dalmases, Oriol Llorens i Marc Carol i el tercer porter Carles Ferrer.

L’equip arlequinat manté el bloc de l’any passat, amb pocs canvis a la plantilla. Destaca però, el retorn de Ton Baliu, l’única alta de l’Igualada Rigat en aquest mercat de fitxatges. Després de dos anys al Porto, Baliu ha tornat a les files de l’equip igualadí, amb qui té contracte fins al juny de 2020. En el capítol de les baixes, l’Igualada ha cedit a Gerard Miquel al Club Esportiu Vendrell per una temporada; i a Oriol Prat al Capellades de Nacional Catalana, amb l’objectiu que els dos joves guanyin minuts sobre la pista.

El conjunt igualadí quedarà format per Elagi Deitg i Manel del Valle com a porters i Ton Baliu, Sergi Pla, Oriol Vives, Jaume ‘Met’ Molas, Jordi Méndez, César ‘Tety’ Vives i Roger Bars com a jugadors de pista. La vuitena plaça l’ocuparà un júnior o juvenil serà per a un júnior o un juvenil, aquells que amb el seu treball i esforç es guanyin la confiança de l’equip tècnic. L’equip seguirà a les ordres del l’entrenador Ferran López, que comença la seva quarta temporada al club. L’equip tècnic el completen Carles Piernas, que es manté com a segon entrenador; Martí Compte, que continuarà ocupant la plaça de fisioterapeuta i Pablo  Fernández, que s’incorpora aquest any com a preparador físic després de la baixa de Mònica Sala per motius personals i laborals.

L’Igualada Rigat té tres partits amistosos confirmats per aquesta temporada, tots pertanyents a la Lliga Catalana. Els arlequinats són al grup D amb el Lleida Llista, l’Alcoi i el Calafell. Els homes de Ferran López jugaran el primer partit a Les Comes contra el Calafell el dia 25 d’agost a les 20h. El dia 28 es desplaçaran al Pavelló Onze de Setembre per enfrontar-se als llistats (21h). La fase de grups acabarà el dia 1 de setembre a la pista de l’Alcoi (20h). En funció dels resultats, els dos primers de grup accediran als quarts de final, que es disputaran a Les Comes els dies 3 i 4 de setembre. En cas de passar, l’Igualada jugaria el dia 3 de setembre un dels dos partits. Els semifinalistes disputaran la final a 4 els dies 10 i 11 de setembre, tots al Pavelló de Les Comes.