L’Igualada Rigat s’imposa per la mínima al Vendrell i segueix sumant

19 de març de 2018

L’Igualada Rigat ha guanyat al Vendrell per 1 a 2, amb gols de ‘Tety’ Vives i Met Molas. Els arlequinats n’han tingut prou amb un minut màgic per anotar les dues dianes, que han defensat amb contundència fins al xiulet final. Amb la victòria, l’Igualada es col·loca setè amb 35 punts abans de l’aturada de joc que el mantindrà sense jugar fins el 14 d’abril.

Els dos equips han demostrat als primers minuts que volien anar a pel partit. El primer xut, amb bona intenció d’Oriol Vives, ha trencat la visera de Gerard Camps que ha pogut continuar sense problema. Durant els primers minuts han estat els roig-i-negres els que han portat el ritme del partit gràcies a la seva pressió, que ha dificultat molt la circulació de pilota dels arlequinats. Però l’Igualada no s’ha arronsat i ha avisat que amb una mica d’espai, podia sorprendre a un bon Gerard Camps en una de les ocasions.

La mala notícia dels primers minuts de partit ha estat Roger Bars, que s’ha vist obligat a retirar-se per un cop a les costelles. El de Vilanova del Camí s’ha recuperat i ha tornat a gaudir de minuts. Ferran López, entrenador de l’Igualada, ha assegurat al final de partit que el ‘22’ de l’Igualada Rigat estava bé.

Al minut 13, l’igualadí a les files del Vendrell Eduard Fernández ha vist la targeta blava, concedint una falta a l’Igualada que Oriol Vives no ha pogut transformar. Tot i que l’Igualada no ha pogut aprofitar la superioritat, el patit ha guanyat emoció després de la blava. Els dos equips han començat un intercanvi de cops que les defenses han aguantat amb nota. L’últim minut de la primera meitat ha estat boig: primer, la parella arbitral no ha donat per vàlid un gol fantasma de Fernández; i la rèplica de l’Igualada, que ha salvat Gerard Camps.

A la represa, l’Igualada ha donat un cop clau que li ha servit per guanyar el partit. ‘Tety’ Vives ha fet gal·la de la seva gran habilitat com a xutador per inaugurar el marcador al minut 4 de la segona part. I només cinquanta segons més tard, Met Molas caçava un rebot per fer el segons del seus. Només treta segons després, l’Igualada ha comès la desena falta que el Vendrell ha enviat al pal després d’uns bons moviments d’Elagi Deitg. Els arlequinats podrien haver sentenciat el partit amb un gran xut de Roger Bars que ha acabat al pal.

El Vendrell no ha renunciat ni molt menys al partit, i amb el 0 a 2 ha guanyat intensitat i poder ofensiu. L’Igualada ha optat per lluitar en defensa i no deixar-los ni un espai. No han estat pocs els intents del Vendrell que han frustrat els igualadins, però finalment Rogar Rocasalbas ha pogut transformar-ne un per posar l’1 a 2. Després del seu gol, el Vendrell ha disposat d’un penal que Elagi Deitg ha aturat.

L’últim tram del partit ha estat dominat en atac pel Vendrell, que s’ha trobat amb una teranyina defensiva formada pels jugadors de l’Igualada que ha resultat ser gairebé inexpugnable. Elagi Deitg ha salvat els tres punts a l’últim segon de partit, quan els roig-i-negres jugaven amb cinc homes i Rodríguez ha disposat d’un gran xut per empatar que Deitg ha aturat.

Ferran López s’ha mostrat content perquè el seu equip s’ha cenyit al plantejament que havien preparat. El tècnic de Sant Sadurní no s’ha mostrat conforme amb l’aturada de gairebé un mes i ha explicat que l’equip disputarà amistosos i ajustarà detalls tàctics al llarg d’aquestes setmanes. El proper partir no serà fins el 14 d’abril davant de l’Arenys de Munt a Les Comes.

FITXA TÈCNICA

Vendrell: Gerard Camps, Jordi Ferrer, Iker Casado, Cristian Rodríguez i Roger Rocasalbas –equip inicial– Eduard Fernández, Eloi Mitjans i Marc Navarro.

Igualada Rigat: Elagi Deitg, Oriol Vives, Sergi Pla, Roger Bars i Met Molas (1) – equip inicial – Tety Vives, Jordi Méndez i Gerard Miquel.