L’Igualada Rigat segueix intractable

24 d'octubre de 2019

CH LLORET 2
IGUALADA RIGAT 7

Cinquena victòria consecutiva en cinc jornades de l’Igualada Rigat, que ja suma 15 punts a l’OK Lliga i és colíder junt amb el Liceo. Però a pesar del resultat i el joc magnífic dels arlequinats, el partit contra el Lloret té un regust molt amarg per la lesió de Roger Bars que estarà dos mesos de baixa per una fractura a la mandíbula de la qual serà operat la setmana vinent.

La greu lesió de Roger Bars deixa en segon pla una primera part de pel·lícula dels de Francesc Linares, que van fer molt mal al rival amb un joc espectacular amb el qual van arribar al descans amb un explosiu 1 a 6. La segona part va començar 10 minuts més tard per una apagada dels llums del pavelló. Aquesta pausa inhabitual va refredar el ritme del partit.

A la primera part, els igualadins van sortir molt engrescats i amb un minut i mig (del 12 al 13 i mig) van marcar tres gols pràcticament seguits del trident Tety, Méndez i Bars. Minuts més tard del gol, va arribar la jugada de la lesió de Bars en un remat de Lluís Grau. Tot i el patiment per la lesió de Bars, l’equip va seguir carburant a tot gas i Yeste, Baliu i Méndez van ampliar el marcador que una acció de Ferrer, quan faltava un minut, va maquillar estrenant el marcador dels de la Selva.

A la segona part, Moisès va aconseguir retallar una mica més les distàncies. Però Méndez va signar un altre hat trick que va segellar la cinquena victòria de la temporada. Pla i Baliu en dues FD haurien pogut ampliar distàncies però no van poder transformar-les.

El pròxim dissabte 26 d’octubre, Les Comes viurà un gran partit: l’Igualada Rigat rep el Liceo a casa i es diputaran el liderat.