L’Igualada Rigat ja té peu i mig als vuitens de la WS Europe Cup

21 d'octubre de 2019

L’Igualada Rigat va fer els deures en el seu debut a la World Skate Europe Cup en imposar-se per 1 a 10 al Wimmis, deixant l’eliminatòria gairebé sentenciada. Els arlequinats van dominar totalment el partit i van aconseguir una renda que els permetrà tornar-se a concentrar a l’OK Lliga (demà dimarts s’enfronten al Lloret).

Els igualadins van fer el primer punt molt d’hora: al minut 3 Bernat Yeste va fer el 0 a 1 rematant al pal llarg una assistència interior. Vuit minuts més tard Méndez va fer el primer dels seus cinc gols, rebent una passada de Ton Baliu i clavant-la a la xarxa. El mateix Méndez es va acostar a la porteria dos cops més abans del descans: la primera, enviant la bola prop del travesser després d’una assistència des de darrere de la porteria; i la segona amb una mitja volta al pal llarg. El 0 a 5 amb el qual es va arribar al descans va ser obra de Pla amb un remat a l’escaire.

Els gols es van repartir a parts iguals perquè a la segona part els de Linares van tornar a fer cinc gols. Un de Bars amb una contra amb César ‘Tety’ Vives; un de Ton Baliu jugant en superioritat, i assistit per Palau i un altre de Vives en un compte a passiu des de mitja pista. Els dos últims van ser de Méndez, a les acaballes del partit: el primer un contraatac orquestrat amb Roger Bars, i el segon i últim, en una altra contra, aixecant i picant la bola. El gol de l’honor local el va fer Kevin Gmür en una FD per blava a Bernat Yeste.

Amb aquest bon resultat, els homes de Francesc Linares afronten ja el pròxim compromís de la competició domèstica, demà dimarts contra el Lloret, fora de casa.