L’Igualada Rigat guanya amb contundència a l’Alcobendas (10-1)
L

1 d'abril de 2019

Festival de gols a Les Comes. El conjunt arlequinat va derrotar a l’Alcobendas per un marcador molt ampli (10-1) amb gols de Sergi Pla (4), Jordi Méndez (3), Ton Baliu, César Vives i Bernat Yeste, jugador que va debutar a la màxima categoria i va aconseguir un gol de falta directa al mateix partit. Les estadístiques encara fan més rodó el partit: feia més de 21 anys que l’Igualada Rigat no marcava 10 o més gols jugant com a local.

El partit va ser un domini absolut de l’Igualada Rigat, que al minut 9 ja guanyava per 3 a 0 amb les dianes de Sergi Pla (minuts 2 i 8) i Jordi Méndez (minut 6). Els setze minuts restants de la primera meitat van estar marcats per l’efectivitat dels homes de Ferran López, un dels punts forts que havien treballat durant la setmana. A la mitja part, el resultat era de 7-1.

Sergi Pla i Ton Baliu van fer el quart i cinquè gols amb només 14 segons de diferència, al minut 13 de joc. Pla va tornar a veure porteria a les acaballes de la primera part des del punt de la falta directa, per una targeta blava que va veure Miguel López. A 57 segons del final, César Vives va anotar el seu gol particular, aquest cop, des del punt de penal.

A la represa, el guió del partit va ser molt similar i l’Igualada Rigat va apuntar-se un parcial de 3-0. La segona meitat també va estar marcada pels debuts. Manel del Valle va jugar els seus primers minuts en aquesta OK Lliga i Bernat Yeste va debutar a la categoria amb gol inclòs, de falta directa, al minut 42. Jordi Méndez va fer els altres dos gols de la segona part, al 34 i al 47, aconseguit, així, el seu segon hat-trick consecutiu.

IHC 10 (7/3) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Sergi Pla (4), O.Vives i Jordi Méndez (3) – equip inicial – Tety Vives (1), Met Molas, Bernat Yeste (1), Manel del Valle. Roger Bars.

ALCOBENDAS 1 (1/0) Isaac Larios, López (1), Curro, Pelayo, G. Pérez –  equip inicial – Artacho, Miguel i Roca.