L’Igualada Rigat es fa fort a Les Comes

8 d'octubre de 2018

L’Igualada Rigat va guanyar al Girona per 3 a 1 amb gols de César Vives, Roger Bars i Sergi Pla i sumen sis punts de nou possibles, tots aconseguits a casa. Els homes de Ferran López van dominar el partit i van disposar de moltes ocasions, tot i que el resultat va ser més ajustat del que es mereixia el joc igualadí. Una magnífica actuació del porter igualadí Jaume Llaverola, que va desfer gran part de les oportunitats de gol de l’Igualada Rigat, va ser l’únic que va impedir augmentar el número de gols dels anoiencs.

L’Igualada Rigat va saltar a la pista molt endollat i especialment estructurat en atac. Ben aviat va trobar la recompensa amb un gol de ‘Tety’ Vives al minut 4 de partit, aixecant i picant la bola al primer pal. Amb el gol de Vives, els arlequinats van mantenir un nivell ofensiu molt alt i van encarar en diverses ocasions la porteria, però un recital d’aturades de Llaverola va mantenir l’avantatge igualadí al mínim i va donar ales als gironins.

El Girona, amb la baixa de Raul Pelicano, ho va provar amb xuts exteriors durant els primers compassos de partit i a l’equador de la primera meitat es va atrevir amb jugades interiors, però Elagi Deitg es va mostrar segur i el marcador no va perillar. Els arlequinats es van trobar fins a dos cops amb el pal, i tot i la gran primera part en atac de l’Igualada, al descans es va arribar amb el matiner 1 a 0 al marcador.

A la represa es va veure un Igualada molt similar al de la primera meitat, amb idees ofensives clares per buscar el segon gol. El Girona no va poder comptar amb Manel Garcia durant la segona part i només tenia un home per les rotacions.

Roger Bars va ampliar distàncies al 33 de la segona, amb un remat dins l’àrea i picat per alt. El partit estava en el punt que l’Igualada havia estat buscant, amb un avantatge més còmode i merescut que va allargar-se cinc minuts.

A falta de 12 minuts pel final, Enric Torner va fer el 2 a 1 i el Girona va creure en la possibilitat d’endur-se punts de Les Comes. Tot i la superioritat de l’Igualada durant tot el partit, després del 2 a 1 van ser els moments més difícils pels jugadors de Ferran López, ja que els gironins van potenciar el seu joc ofensiu i van obligar a Elagi Deitg a rebutjar més d’una pilota perillosa.

A falta de pocs minuts del final, els dos equips havien comés les nou faltes i la desena, en funció de qui la fes, podia ser clau pel resultat final. A falta de pocs segons pel final, una assistència de Ton Baliu a Sergi Pla, la va aprofitar el de Vic per batre a Llaverola en un 1 contra 1 per establir el 3-1 definitiu i assegurant que els punts es quedessin a Les Comes.

En acabar el partit, l’entrenador local, Ferran López, explicava que “hem estat molt pacients i estructurats, més en atac que en defensa. Hem sabut picar pedra i considero que hem fet un partit molt professional”.

El pròxim partit tornarà a ser en divendres, el dia 12 d’octubre a les 12 del migdia, a la pista del PAS Alcoy

FITXA TÈCNICA

Igualada Rigat: Elagi Deitg, Met Molas, Ton Baliu, Oriol Vives i Tety Vives (1) – equip inicial – Jordi Méndez, Roger Bars (1), Sergi Pla (1). Bernat Yeste i Manel Del Valle.

Girona CH: Jaume Llaverola, Enric Torner, Oriol Garcia (1), Manel Garcia, Marc Palazón, Marc Gómez, Marc Palau.