L’Igualada Rigat comença la segona volta amb derrota a Calafell

24 de desembre de 2019

L’Igualada Rigat va caure per la mínima (4-3) al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, en el partit que tancava l’any i obria la segona volta. La millor notícia del matx va ser la tornada de Roger Bars a les pistes. Amb aquesta derrota, l’Igualada Rigat tanca l’any com a quart classificat i sent un dels quatre caps de sèrie de la Copa del Rei.

A Calafell, els igualadins van sortir a la pista conscients que haurien de saber patir. Van aguantar a uns calafellencs molt intensos els primers 9 minuts, que van estar a punt de marcar en dues ocasions que Elagi Deitg va salvar. Abans de l’equador de la primer part, Tety Vives va robar una bola i en una una contra amb Méndez, que li va fer l’última passada perquè engaltés la bola a la xarxa. Un minut i mig més tard va ser Méndez qui va culminar una contra des del segon pal, escombrant la pilota. L’Igualada Rigat va arribar al descans amb aquest 0 a 2 en el marcador, en gran part per la gran actuació d’Elagi Detig, que també va aturar un penal.

La segona part no va arrencar massa bé pels arlequinats. Torner va reduïr diferències quan només es portaven jugats 3 minuts i mig. Podria haver estat un gol d’aquells que fan mal, però 3 segons després Tety Vives gairebé de mitja pista va enviar a la xarxa un míssil que semblava esvair pors. Llavors, el partit va entrar en una successió d’atacs i contraatacs que en res beneficiaven als igualadins, que van veure com en 9 minuts el Calafell va acabar donant la volta al marcador (amb un gol d’Àngel i dos de Torner). Tot i que l’Igualada va buscar l’empat jugant amb 5 jugadors de pista a l’últim minut, ja no van poder marcar.

L’Igualada Rigat començarà l’any 2020 jugant a Les Comes, el pròxim 4 de gener, en el partit que l’enfrontarà al Lleida Llista.