L’Igualada Rigat comença avui el repte d’endur-se la Copa del Rei

22 de febrer de 2018
Imatge de l’últim enfrontament a Les Comes, aquest passat dissabte. Foto: Joan Guasch.

L’Igualada Rigat s’enfrontarà per segona vegada en cinc dies al Noia Freixenet de Pere Varias, ara, a la Copa del Rei. Igualadins i sadurninencs obriran avui a les 18:45h la competició, en directe per la web d’Esport 3.

L’equip ha treballat diverses situacions tàctiques, exercicis de 4×4 i ajustos defensius. També han fet accions d’activació, amb la idea d’estar desperts els 50 minuts de matx i no repetir un fatídic minut que dissabte passat, va donar al Noia tres gols d’avantatge que li van servir per endur-se el partit, a pesar que l’Igualada gairebé empata a la segona meitat.

Els arlequinats aparcaran la competició regular per un cap de setmana i es centraran en la Copa, una competició, que com ha reiterat el seu entrenador Ferran López, afronten amb “molta il·lusió”. Així ho veu també el capità, Elagi Deitg, que considera que “la Copa és un premi” i que “nosaltres hi anirem a competir, a competir aquest primer partit i a donar-ho tot a la pista”.

Sergi Pla, el màxim golejador de l’Igualada Rigat amb 18 gols, considera el Noia “un equip amb qualitat i molt ràpid. Pressionen la sortida de bola del rival i els està donant fruit, una cosa que haurem de tenir en compte pel partit”.

Tot i els anys d’història d’ambdós equips, només hi ha dos precedents de partits entre Igualada i Noia a la Copa del Rei. El primer, a la temporada 1997/1998 a la final de Blanes, on el Noia va guanyar per 3-4 als penals. El més recent, només un any més tard (temporada 1998/1999) va ser les semifinals de la Copa que es va disputar a Alcobendas, on l’Igualada es va imposar 3-0.