L’Igualada Rigat cau per la mínima a l’Ateneu Agrícola del Noia (4-3)

9 de març de 2020

Els igualadins van perdre per 4-3 davant del Noia, en un partit molt igualat que es va decidir per un xut llunyà de Ferrer que va rebotar en el patí de Palau i va significar el gol definitiu perquè els locals s’emportessin el partit.

I això que els igualadins es van avançar amb el 31è gol de Jordi Méndez a la lliga. El golejador arlequinat va tallar una bola a mitja pista i va organitzar un contraatac per batre Zapater quan només es portaven 2 minuts de joc. L’empat va arribar 11 minuts més tard, quan Costa rematava al segon pal una entrada a l’àrea de l’equip de Sant Sadurní. Els de Pere Varias es podrien haver posat per davant amb una FD de Manrubia al minut 17 que no va entrar. Tot i això, el Noia es va avançar pocs minuts més tard amb un gol d’Esteller caçant un rebot dins de l’àrea.

L’Igualada va seguir anant de cara al partit i Ton Baliu va restablir l’empat robant una bola a mitja pista i muntant transició en jugada personal. Però a falta de 3 minuts Esteller ha va tornar a marcar aprofitant un passi interior.

A la segona part, els arlequinats van seguir buscant l’empat. Va ser Roger Bars, primer iniciant un contraatac amb Sergi Pla i després arribant des del darrere per acabar d’empentar la bola a la xarxa. El 3 a 3 va aguantar 12 minuts en el marcador fins que la mala fortuna va aparèixer amb un tir de llarga distància de Ferrer que va acabar sent lleugerament desviat pels patins de Palau i va acabar al fons de la xarxa de la porteria defensada per Elagi Deitg. Amb aquest derrota, la quarta derrota consecutiva, els igualadins baixen fins la setena posició.

Ara els homes de Linares, amb la suspensió del partit contra el Barcelos, tindran dues setmanes lliures per poder preparar la Copa del Rei. Després hauran de jugar l’últim partit de la lliga regular contra el Palafrugell.