L’Igualada Rigat cau golejat a casa del Deportivo Liceo (9-0)

3 de febrer de 2020

L’Igualada Rigat va caure de forma dolorosa a Riazor (9-0), en un partit marcat per les rigoroses decisions de la parella arbitral al començament del partit. Una derrota que no li fa perdre a l’Igualada la quarta posició a la taula.

Els arlequinats van entrar bé al partit. De fet, el primer avís va ser un remat de Pla al pal als trenta segons i poc després, una perillosa rematada de Méndez. En els primers instants els igualadins arribaven amb perill fins que als quatre minuts i mig els col·legiats van assenyalar un penal sobre Dava Torres de Méndez molt rigorós. El mateix Dava va transformar-lo en l’1-0. Només havia passat un minut quan la parella arbitral no va assenyalar la pena màxima quan dins l’àrea, van tocar amb l’estic per darrere a Sergi Pla.

Durant la primera part, els homes de Cesc Linares van seguir tenint ocasions per marcar però sense encert. En canvi, el Liceo va marcar el 2 a 0 en una contra de Bruno Di Benedetto a 8 minuts dels descans.Només començar la segona meitat Marc Grau a la mitja volta feia el tercer. L’Igualada va continuar lluitant i buscant el gol fins a onze minuts del final quan Oruste anotava el 4-0. A partir d’aquest moment, l’equip igualadí va marxar del partit i els gols van anar pujant al marcador fins el 9-0 final.

El pròxim compromís de l’Igualada és de l’OK Lliga: el proper 8 de febrer, a casa, contra el Girona.

Deportivo Liceo: Carles Grau, Bridge (1), Torres (2), Marc Grau (2) i Platero, -cinc inicial-, Roberto Di Benedetto, Bruno Di Benedetto (2), Oruste (2) i Giocale.

Igualada Rigat: Deitg, Pla, Baliu, Bars, Méndez, -cinc inicial-, Tety Vives, Palau i Yeste.

Gols: 1-0 ,Dava Torres (p), Min 4.30. 2-0 Bruno, Min 17. 3-0 Marc Grau, Min 26. 4-0 Oruste, Min 39. 5-0 Bruno, Min 41. 6-0 Oruste (fd), Min 42.30. 7-0 Bridge, Min 48. 8-0 Marc Grau, Min 49. 9-0 Dava Torres, Min  49.15.