L’Igualada Rigat cau eliminat de la Copa del Rei a mans del Liceo (5-1)

22 de febrer de 2019

L’Igualada Rigat ha perdut per 5 gols a 1 contra un Liceo amb les baixes dels germans Lamas, però que ha demostrat estar en forma. Un Igualada valent ha lluitat contra el conjunt gallec, però no ha pogut evitar la derrota davant d’un Liceo contundent, que ha marxat al descans amb 3 a 0 i ha negat als arlequinats les esperances de remuntar a la segona part.

Tot i que el Liceo ha portat el pes ofensiu del matx, els homes de Ferran López han resistit fins passat l’equador de la primera meitat amb la porteria a zero. Carlo Di Benedetto ha avisat primer amb un xut al pal, però la diana dels gallecs no ha arribat fins al minut 15 i des del punt de penal, quan Sergio Miras ha transformat la pena màxima davant d’Elagi Deitg.

Després del gol, la tònica del partit ha estat similar, amb un Liceo més protagonista en atac i un Igualada Rigat que ha resistit i ha buscat la porteria de Malián, però sense encert. Gairebé a les acaballes de la primera meitat, amb el resultat encara ajustat, han arribat 30 segons fatídics que han allunyat, força, els dos equips del marcador. Primer Facundo Bridge al 24:30, rematant una assistència de Dava Torres; i després era el propi Torres, al minut 24:59, que feia el 3-0 rematant, sol, una pilota al segon pal.

A la represa, el gol de Ton Baliu al 27 de joc ha donat ales a un Igualada Rigat que ha buscat donar la sorpresa, però un altre cop Miras, també de penal, ha tornat a ampliar distàncies (33’). Els arlequinats podrien haver reduït diferències amb la falta directa per la desena falta del Liceo, executada per Sergi Pla al minut 37, però el de Vic no ha pogut superar a Malián. Tampoc Méndez, al 45 de joc, quan el Liceo ha comès la quinzena falta.

Quan restaven tres minuts pel final del matx, César ‘Tety’ Vives ha vist una targeta blava. La falta directa per la blava l’ha marcat Carlo Di Benedetto per establir el 5 a 1 final.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?