L’Igualada retroba el camí de la victòria a l’OK Lliga

9 de desembre de 2018

L’Igualada Rigat es va imposar ahir dissabte al Voltregà per 3-1 en un partit força treballat. Tot i que el primer gol arlequinat va tardar bastants minuts a arribar. Va ser a falta de 4 minuts d’arribar al descans. De fet, aquests 4 minuts van ser elèctrics, amb dos gols igualadins, primer Oriol Vives aprofitant un rebot dins l’àrea i un minut més tard de Sergi Pla, després de transformar una falta directa. El Voltregà, però, també va marcar abans d’arribar al descans, deixant l’electrònic amb un 2-1.

Malgrat el Voltregà va disposar d’algunes ocasions per empatar el partit, sobretot a l’inici de la segona part, el capità igualadí, Ton Baliu va anotar el tercer, deixant el partit per sentenciat a l’equador del segon període. Tot i estar tots dos equips amb nou faltes, ningú va cometre la desena i per tant no va haver ocasió de llençar cap més falta directa.

Amb aquesta victòria l’Igualada Rigat es retroba amb la victòria després de 3 jornades consecutives perdent contra Reus, Liceo i Barça. El proper divendres, nou compromís dels igualadins, a les 9 del vespre a El Vendrell.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?