L’Igualada perd (0-1) i suma només 2 punts de 9 possibles en l’inici de lliga

16 de setembre de 2018

El CF Igualada segueix sense conèixer la victòria en les tres primeres jornades de lliga. Després dels 2 empats en els dos primers partits, ahir va patir la primera derrota de la temporada contra l’Almacelles a casa (0-1.).

El partit va tenir dues parts ben diferenciades. Una primera, en la que el CF Igualada va dominar i hagués pogut marxar amb avantatge al descans. De fet, Martí Just només començar va perdonar l’1 a 0 al creuar massa una acció personal. Omar a l’equador de la primera part va xutar però Chiné va respondre amb una gran aturada. L’Almacelles buscava sorprendre a la contra sense trobar la porteria d’Albert Alfonso.

La segona part va ser ben diferent. Els de la Terra Ferma van sortir millor i van incomodar d’entrada els jugadors blaus. Un manca d’entesa entre Nil i Albert va permetre a Òscar Canadell marcar a plaer el 0 a 1 just abans de l’equador de la segona part. L’Almacelles va poder fer el 0 a 2 en alguna acció aïllada. Per la seva banda, l’Igualada també va tenir les seves opcions d’empatar. Un xut de Pedro massa alt, un de Martí Just que va desviar el porter i una doble ocasió de Llobet i Lliró que no va acabar dins per ben poc. Al final, derrota del CF Igualada que suma 2 punts i que haurà de refer-se aviat d’aquesta ensopegada a Les Comes. La pròxima cita dels igualadins serà al camp del Cambrils.