Oriol Vives torna a l’Igualada Hoquei Club

60

Ha saltat la bomba al mercat de fitxatges d’aquest final de temporada. L’ex-arlequinat Oriol Vives torna a l’IHC CALAF GRUP. Vives, un jugador que va deixar un record immillorable en la seva anterior etapa al club (a banda d’unes xifres espectaculars), es converteix en el primer reforç de l’Igualada per la temporada 2017-2108.

Oriol Vives Clos nascut a Santa Coloma de Farners fa 28 anys ha fitxat per dues temporades. Serà arlequinat fins el 30 de juny del 2019. Arriba provinent del Breganze italià on va anar després de jugar dues temporades al Liceo de la Corunya.

Aquesta serà la segona etapa de Vives al club. Va estar a Les Comes 2 temporades, la 2012-2013 i la 2013-2014. Va fitxar per l’IHC en aquell estiu d’angoixa en el qual l’equip no tenia jugadors. Ho va fer provinent del GEiEG (on havia arribat després de la seva etapa de formació a Voltregà i d’una de més curta a Shum).

A Igualada es va retrobar amb el seu gran amic (i rival en categories inferiors) Ton Baliu. I també amb el seu millor nivell. En la seva primera temporada a les Comes va marcar 16 gols a l’Ok LLiga. En la segona va millorar registres i va aconseguir-ne 30, el seu rècord en la competició.

Oriol Vives torna ara a un vestidor on retrobarà amb l’Elagi Deitg, Sergi Pla i Met Molas amb els que ja havia coincidit i amb els que havia format el famós club del “cotxe fantàstic” amb el que compartien viatges des d’Osona. D’aquesta manera la plantilla de l’IHC 2017-2018 va agafant forma amb les renovacions de l’Elagi, Bars, Tety, Pla i Met i l’arribada ara d’Oriol Vives.