L’Igualada HC dóna de baixa el jugador Nil Garreta que se’n va al CP Vilanova

43

L’Igualada Hoquei Club comunica que ha decidit donar la baixa del jugador Nil Garreta Lara perquè en les properes hores es pugui incorporar a l’equip del CP Vilanova de la Primera Nacional.

Tot i que el tècnic Ferran López i el club no volien que marxés, Nil Garreta, vol provar la oportunitat de poder disposar de més minuts de joc dels que tenia a Igualada i per això ha demanat la seva desvinculació amb el seu equip de tota la vida.

Des de l’Igualada Hoquei Club es lamenta la baixa d’un jugador compromès i vinculat amb el club, però al mateix temps li desitja tota la sort en aquest nou repte esportiu com a jugador. Nil Garreta continuarà sent el màxim responsable de l’escola de patinatge del club.

L’Igualada Hoquei Club no farà cap incorporació externa per cobrir la baixa de Nil Garreta. El cos tècnic i la directiva igualadina han decidit que els jugadors júniors Jordi Méndez i Oriol Prat que estaven entrenant habitualment amb el primer equip, ho continuïn fent i treballin de valent per fer-se un lloc en el primer equip sense oblidar-se dels seus compromisos setmanals amb l’equip júnior i el segon equip que milita a la Primera Catalana.