L’Igualada HC cau a les Comes amb el Voltregà (3-4)

3 de febrer de 2013

L’Igualada HC no ha pogut continuar la bona ratxa del final de la primera volta de la OK Lliga i ha acabat perdent en el primer partit de la segona, a les Comes, davant el Patí Voltregà (3-4). Els d’Osona han anat  sempre  per davant en el marcador, i això que en els primers minuts els de Monclús han disposat d’un penalti per poder inaugurar el lluminós. Poc després,  Àlex Rodríguez tampoc ha pogut superar a Elagi Deitg. Les penes màximes no s’han acabat aquí, perque l’IHC ha tingut, amb Casadevall, una altra ocasió, sense èxit. A manca de 36 segons pel descans Xevi Armengol ha aconseguit el 0-1. A la represa, el Voltregà ha ampliat les diferències en pocs minuts, posant-se amb 0-3  gràcies als gols de Romeu i Armengol de penal, que han deixat el matx gairebé vist per sentència. Tot i això, Baliu i Casadevall han posat l’emoció en el partit en els darrers minuts (2-3), però tot i disposar d’una falta directa per assolir l’empat, no ha pogut ser. Àlex Rodríguez ha acabat de decantar la balança amb el quart gol dels osonencs. Poc abans del final Oriol Vives ha establert el 3-4 definitiu. Resultats i classificació de l’OK Lliga: http://www.anoiaesports.cat/LMO/lmo.php?file=OKLLIGA1213.l98