L’Igualada Grup Calaf cau a la pista del líder

FC Barcelona Igualada HC abril 2016 - foto @Igualada HC - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
18 d'abril de 2016

La lesió de Met Molas va marcar profundament un partit sempre complicat contra el líder i màxim candidat al títol, el FC Barcelona. Ferran López va haver de tirar de banqueta i Joan Muntané i Tety Vives van disposar de molts minuts a la pista del Barça; Vives fins i tot ha marcat el 6 a 3 de penal!. El partit, però, es va trencar molt ràpid amb un 3 a 0 dels blaugranes al minut 14 de la primera meitat. Només començar la segona un hat trick de Pablo Alvarez semblava condemnar als arlequinats a la golejada, però aleshores l’equip va començar a carburar, va agafar el control del partit, va reduir la diferència a la meitat, i, si el partit hagués durat una mica més, els locals es podrien haver endut un ensurt.

Just un minut després de rebre el 6 a 0, Pol Galbas va escurçar la diferència aprofitant un rebuig d’Egurrola a un tir de Baliu. Després va ser Sergi pla, al minut 21, qui va caçar un rebot i va tornar a batre el porter blaugrana. I, finalment, a falta de 3 minuts, Cesar Tety Vives va trencar la sequera de penals de l’equip amb un llançament sec, dur i per sota que va significar el 6 a 3. Dos minuts abans l’IHC va disposar d’una FD (per 10 faltes d’equip) que podria haver retallat encara més el marcador, i el porter Elagi va haver de salvar el 7è aturant-li un penal a Lucas Ordoñez.

Amb els igualadins llençats, curiosament, qui més va acabar desitjant el final del partit van ser els locals. Al final el líder es va quedar els punts.

FC Barcelona 6 (3/3) Egurrola, Pascual (1), Panadero, P. Alvarez (3), Gual (1), equip inicial. Costa, Ordoñez, Barroso (1), Roca.

IHC CALAF GRUP 3 (0/3) Elagi Deitg, Met Molas, Ton baliu, Pol Galbas (1), Sergi Pla (1), equip inicial. Roger Bars, Nil Garreta, Joan Muntané, Tety Vives (1).

GOLS: 1-0 Gual (m 4), 2-0 Pascual (m 9.10), 3-0 Barroso (m 14). SEGONA PART. 4-0 Alvarez (m 0.52), 5-0 Alvarez (m 5), 6-0 Alvarez (m 9). 6-1 Galbas (m 15), 6-2 Pla (m 20.49), 6-3 Tety Vives penal (m 22).

INCIDÈNCIES: Lesió de Met Molas que va haver de ser atès a l’hospital. Aquest dilluns se li faran més proves. L’IHC CALAF GRUP ha vestit la segona samarreta amb combinació de grocs arlequinats.