L’Igualada Femení passa per sobre d’un fluix Vila-sana

14 d'octubre de 2019

IGUALADA FEMENÍ HCP 9
CH VILA-SANA 3

L’Igualada Femení HCP completava un complert partit aquest diumenge a Les Comes, en superar amb autoritat a l’equip lleidatà del Vila-sana.

Estrenaven el marcador les lleidatanes en una bona acció d’Àngela Fernández, pràcticament en la primera acció de les del Segrià. Empatava un minut després la igualadina Carla Claramunt en un fort xut creuat. Al minut quatre es tornava a avançar l’equip visitant en un xut a l’escaire des de la frontal de l’àrea. Tornaven a empatar les igualadines dos minuts després gràcies al gol d’Ester Ferrer. S’avançava l’Igualada Femení, per primer cop al partit, en el minut vuit, gràcies al gol de Pati Miret culminant un excel·lent contraatac amb Carla Claramunt.

El partit, molt ràpid i intens, oferia bones accions per part dels dos conjunts. Al minut quinze Carla Claramunt tornava a marcar amb un fort xut creuat. A dos minuts del final de la primera part, Pati Miret marcaria dos gols en pocs segons. El primer gràcies a una falta directa i el segon en aprofitar el refús curt de la portera visitant. En l’acció de la falta directa, la jugadora lleidatana Aldana Itàlia va patir una luxació d’espatlla i va haver de ser atesa a l’Hospital d’Igualada. Amb l’inapel·lable 6-2 s’arribava al descans amb un festival de joc i potència de les igualadines.

A la segona part les locals van baixar un punt la intensitat, tot i així, les igualadines es mostraven superiors i Carla Claramunt marcava el setè gol en recuperar una bola i driblar la portera al minut quatre de la represa. Al minut vuit era Laia Cid qui marcava en un xut des de l’interior de l’àrea i posava el vuitè gol per a les locals.

El Vila-sana marcava el seu tercer gol en pispar una bola a mitja pista i Àngela Fernández va superar a la portera igualadina, Cristina Riba. La jove portera igualadina aturaria un penal que marcaria l’àrbitre abans de què Ester Ferrer marqués el seu segon gol i el novè i últim per a l’Igualada Femení HCP, que deixaria el marcador en un clar 9-3 final.

Amb aquesta golejada, les igualadines es mantenen en la segona posició, a un punt del CH Lloret i eixamplen la diferència amb el tercer classificat, ara el CH Mataró, després que el CP Vilanova empatés a casa contra el Reus Deportiu.

La propera jornada serà el diumenge 20 d’octubre a les 19:30 h, a la pista del CHP Bigues i Riells, que ocupen la sisena posició amb quatre punts.

Creus que amb la nova normativa de lloguers s'abaixaran notablement els preus de la Conca?