L’Igualada Femení HCP segueix sense perdre

4 de febrer de 2020

Excel·lent partit aquest passat diumenge a Les Comes de l’Igualada Femení davant de l’actual campió de Nacional Catalana. Partit molt igualat a la primera part, les igualadines desaprofitaven un penal i una falta directa per arribar al descans amb un avantatge considerable al marcador. La realitat però va fer que s’hi arribés amb un ajustat 2-1, gràcies a dos gols de la igualadina Carla Claramunt.

La segona part va ser molt similar però el partit es va decantar favorablement a les igualadines en els darrers minuts del matx. Així la Carla Claramunt marcava el tercer gol en afusellar a mitja distància a la portera visitant a deu minuts del final (3-1). Tres minuts després marcava el Palau el segon gol (3-2).

El partit va estar a punt de torçar-se quan les igualadines arribaven a la desena falta. Però la bona intervenció de la Cristina Riba va desfer la clara ocasió del Palau. A quatre minuts del final, l’àrbitre mostrava la targeta blava a la Mar Franci per una enganxada involuntària amb l’estic que feia caure a una jugadora visitant. La jugadora palauenca no va trobar el forat per marcar a la falta directa i les igualadines van mantenir el marcador amb inferioritat numèrica. Precisament a l’entrada de la quarta jugadora, al final dels dos minuts de sanció, la mateixa Mar Franci recuperava la bola que passava per davant de l’accés a pista, es plantava sola a porteria i marcava el quart gol de les igualadines a dos minuts del final (4-2).

Amb el Palau abocat a l’atac, les igualadines deixaven el definitiu 5-2 final amb el golet de la Pati Miret que deixava els tres punts a Igualada i amb la confiança necessària per enfrontar-se la propera jornada al CP Voltregà, líder i imbatut com les igualadines a Nacional Catalana.

L’equip osonenc disposa de vàries jugadores que juguen competició europea amb el primer equip d’OKlliga, i de la portera internacional de la selecció italiana Veronica Caretta. Un equip que li queda molt petita la Nacional Catalana però que és un autèntic repte per a les igualadines, competir-hi i plantar-li cara, com ho va fer a la final de la Copa Generalitat, que es van endur les osonenques.