L’Igualada Femení HCP segueix arrassant

9 d'octubre de 2018

El primer equip de l’Igualada Femení HCP ha sumat fins ara tots els punts possibles gràcies a quatre victòries en les quatre primeres jornades.

El passat cap de setmana va guanyar amb rotunditat al CH Vila-sana amb un inapel·lable 9-0 i manté el coliderat a punts amb el CP Vilanova pujant a la primera posició pel “goal-average” general, gràcies als 24 gols a favor (màximes golejadores) i als només 11 gols encaixats, assolint aquesta jornada mantenir la porteria a zero per primera vegada aquesta temporada.

El partit no podia començar millor. Les igualadines sortien amb la màxima intensitat i al minut dos Marta marcava el primer gol, 1-0. Un minut després, l’àrbitre assenyalava penal favorable a les locals i Carla Claramunt posava el 2-0. Tres minuts després, un altre penal favorable, per l’equip de la “Pulgui” que també transformava, en aquesta ocasió, Queralt del Àguila, posava el 3-0. Les lleidatanes anaven de corcoll. Al minut dotze, Elba Garreta marcava el 4-0 i dos minuts després venien dos gols més. El 5-0 gol d’Aida Cruz i el 6-0 un altre gol d’Elba Garreta amb el que s’arribava al descans.

A la segona part es va mantenir la dinàmica de la primera part i Queralt del Àguila marcava el 7-0 al minut quatre. Amb el partit més que sentenciat i amb un Vila-sana estèril, Abril marcava el 8-0 al minut setze i tancava el marcador Elba Garreta amb el seu tercer gol particular dos minuts després amb el 9-0 definitiu.
Aquest diumenge, a les 12:30 h a Les Comes duel dels dos colíders del grup. El Vilanova però, baixarà el gruix de l’equip d’OKlliga per manca de jugadores de Nacional Catalana.