L’Igualada Femení HCP s’assegura la segona plaça del play-off

11 de març de 2020

HC PALAU PLEGAMANS 2
IGUALADA FEMENÍ HCP 4

Important victòria de l’Igualada Femení HCP aquest cap de setmana a la pista de les actuals campiones de Nacional Catalana, l’HC Palau. Amb aquests tres punts les noies de Maria Fernández ‘Pulgui’ s’asseguren la segona plaça del Playoff per l’ascens a Oklliga a una jornada del final de la segona fase de la competició.

L’Igualada Femení HCP s’avançava en el marcador en la primera acció del partit en un gol de la Mar Franci que va agafar a tothom fred. Amb aquest avantatge inicial començava el partit amb moltes accions clares per als dos conjunts. Però el marcador seria el mateix al arribar al descans, tot i disposar, ambdós equips, d’un penal que no van materialitzar en gol.

A la segona però, algunes ocasions sí que es van transformar en gols. Empataven les locals i en poc temps capgiraven el marcador. Les igualadines reaccionaven i s’arribava en els darrers minuts amb l’empat a dos gols.

L’àrbitre mostrava targeta blava a l’Ester Ferrer per fer caure una jugadora palauenca. La falta directa la resolia de manera insultant la portera igualadina Cristina Riba i el Palau va jugar amb cinc jugadores per les tres de l’Igualada fins que van recuperar la quarta jugadora. Poc després eren les blaves les que disposaven d’una falta directa per arribar les locals a les deu faltes. La Carla Claramunt transformava el gol que dedicava al seu germà, l’Arnau (ingressat per una afecció vírica) i posava l’Igualada Femení pel davant a dos minuts del final del partit.

El Palau ho va intentar tot i va tornar a posar cinc jugadores a pista per empatar el partit. Però una acció defensiva igualadina posava la bola direcció a la porteria buida de les locals que acompanyava a sobre la línia la Pati Miret per posar el definitiu 2-4 a un segon del final del partit.

Victòria, doncs, molt lluitada per l’Igualada en un partit que no va ser gens fàcil i important perquè s’assegura matemàticament la segona plaça en el Playoff per l’ascens a l’Oklliga.

La propera jornada, si el Coronavirus ho permet, jugaran a Les Comes el diumenge a les 16:05 h, els dos primers classificats de Nacional Catalana; el CP Voltregà, que porta dos partits consecutius sense guanyar i les igualadines que encararan el partit amb la feina feta.