L’Igualada femení HCP planta cara contra el Vilanova d’OK Lliga
L

16 d'octubre de 2018

L’Igualada Femení HCP va plantar cara a l’equip OKlliga del CP Vilanova aquest passat diumenge a Les Comes, però va perdre el primer partit de la temporada i el coliderat que mantenia amb les del Garraf.

Les igualadines sortien un xic nervioses. Això ho aprofitaven les visitants al minut tres per posar el 0-1. Dos minuts després l’àrbitre xiulava un penal dubtós dins l’àrea anoienca, que no perdonava Maria Córdoba per posar el 0-2.

Mica en mica, les igualadines van anar agafant confiança i al minut vuit, Queralt escurçava diferències culminant una bonica jugada local aprofitant una opció de dues contra portera, 1-2. Abans d’anar al descans, però, les vilanovines marcaven el tercer, 1-3.

La segona part tornava a començar malament. Altra cop Maria Córdoba marcava l’1-4 en una jugada personal. Les igualadines ho donarien tot a la segona part creant infinitat d’ocasions que, en aquest partit, no van voler entrar.  Queralt va fer-ho i posava, a sis minuts del final, el definitiu 2-4.

Tot i els nervis inicials, les igualadines van plantar cara, sobretot a la segona part, a l’OKlliga del CP Vilanova que va tenir, amb les seves porteres, la raó d’haver-se endut els tres punts de Les Comes.

La propera jornada les igualadines jugaran a la pista del UEH Barberà, equip que tanca la classificació del grup B de Nacional Catalana.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?