L’Igualada es destapa i aconsegueix la seva primera victòria de la temporada (0-4)

24 de setembre de 2018

El CF Igualada va aconseguir el passat dissabte la primera victòria de la temporada i ho va fer de manera immillorable, imposant-se per un contundent 0-4 al Cambrils. Els igualadins van dominar el partit de principi a final, van marcar quatre gols i van poder deixar la porteria imbatuda.

Gerard Llobet, a l’equador de la primera meitat avançava els blaus després d’un gran control i un xut imparable. Al descans s’hi arribava amb un 0-2 al marcador, després que el màxim golejador igualadí, Martí Just, tornés a batre la porteria local. L’avantatge visitant abans d’anar a vestidors podria haver estat més gran, però un remat de cap de Carlos Simón va topar amb el travesser.

La superioritat de l’Igualada va continuar durant la segona meitat i també es reflectia en el marcador. En la sortida d’un còrner, Franco Nantez feia el tercer i Fran Arévalo tancava la golejada amb el quart gol a les acaballes del partit.

Aquest 0-4 és un gran impuls anímic, no només per la claredat del resultat sinó també per poder deixar al porteria a zero per primera vegada en tota la temporada. En la pròxima jornada, la cinquena, el CF Igualada s’enfrontarà al Balaguer, equip que té els mateixos punts a la classificació (5), a Les Comes.