L’Igualada encaixa la primera derrota de la pretemporada contra l’AE Prat

13 d'agost de 2018

El CF Igualada va perdre ahir diumenge (0-1) per primera vegada en aquesta pretemporada, però ho va fer plantant cara en tot moment a un conjunt de categoria superior, l’AE Prat.

Un xut de Franco aturat pel porter visitant, només començar el partit, va ser l’ocasió més clara dels igualadins en la primera part. Pocs minuts més tard, el Prat s’avançava gràcies a una falta llançada per Padilla que entrava directament per l’escaire de la porteria blava.

Després d’arribar al descans amb el 0-1 al marcador, l’Igualada va buscar l’empat de manera insistent durant la segona meitat, però no va tenir èxit. Així doncs, el partit acabava amb el 0-1 favorable al conjunt de Tercera Divisió.

La nota negativa del matx va ser la greu lesió del jugador visitant Fede Bessone, només començar la segona part. El futbolista va haver de ser traslladat en ambulància a l’Hospital d’Igualada.

El pròxim partit de preparació del conjunt entrenat per Moha serà aquest dimecres a Manlleu, on s’intentarà buscar la primera victòria en aquesta pretemporda després dels dos empats aconseguits contra el Nàstic de Tarragona juvenil i el Santboià i la derrota encaixada ahir contra el Prat.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?