L’Igualada comença la pretemporada amb un empat contra el juvenil del Nàstic

5 d'agost de 2018

El CF Igualada va empatar ahir dissabte, el seu primer partit de pretemporada. Els de Moha amb baixes importants, van igualar (2-2) al camp annex del Nou Estadi de Tarragona contra el juvenil Divisió d’Honor del conjunt grana.

Goran després d’una gran jugada col·lectiva avançava als blaus a la primera part i Omar hauria pogut fer el 0 a 2 abans del descans. A la segona part, Pedro va posar el 0 a 2 en la primera oportunitat dels igualadins. A la recta final, un Nàstic juvenil més rodat i amb menys cansament va retallar distàncies fins a aconseguir l’empat. Joan Nin a deu minuts pel final va posar l’1 a 2 i Aleix Ruiz a la sortida d’un córner i amb un fort xut des de la frontal va posar el 2 a 2 definitiu.

El CF Igualada tornarà a competir aquest dimecres (19:30 h) a Les Comes en el segon partit de pretemporada. Els de Moha rebran tot un Tercera Divisió com és el Santboià.