L’Igualada Calaf Grup suma un valuós punt a la díficil pista del CE Vendrell

26 de març de 2017

L’Igualada ha fet un gran partit al pavelló del CE Vendrell però s’ha quedat amb un premi menor del que hauria merescut. Els arlequinats s’han avançat a la primera meitat amb un 0 a 2 que a la segona els vendrellencs, una de les millor plantilles de l’Ok Lliga, han aconseguit equilibrar tot i la sensacional actuació de l’Elagi Deitg, una altra vegada espectacular sota pals.

L’IHC s’ha avançat al minut dos amb un gol de Bars rematant al segon pal una entrada de Sergi Pla per la banda. I ho ha rematat a 2 minuts del final amb un altre gol de Bars desviant un llançament exterior de Tety Vives. Ha estat una primera part rodona dels igualadins. Amb domini, personalitat, gols i diversos pals (fins a 3 en tot el partit).

A la segona meitat els locals han premut l’accelerador i han tret avantatge de les seves rotacions. L’1 a 2 de Rocasalbas al minut 4 ha fet que els igualadins haguessin de fer un pas enrere i això ha permès que el partit s’equilibrés. A falta de 8 minuts un altre ex-IHC, Edu Fernàndez, ha fet el gol de l’empat rebent un passi interior i signant una de les seves llegendàries mitges voltes. Tot i que el Vendrell ha jugat els últims 7 minuts amb 9 faltes d’equip la FD no ha arribat i l’IHC ha hagut de conformar-se amb sumar un punt, que tractant-se del rival que és, s’ha de considerar com d’or. Diumenge a la tarda els de Ferran López rebran a Les Comes al Lleida en partit que serà transmès per televisió.

VENDRELL 2 (0/2) Molina, Navarro, Mitjans, Edu Fernàndez (1) i Ferrer, equip inicial. Creus, Gil i Rocasalbas (1).

IHC CALAF GRUP 2 (2/0) Elagi Deitg, Roger Bars (2), Met Molas, Tety Vives i Sergi Pla, equip inicial. Manu Garcia, Francesc Bargalló. Dani López, Jordi Méndez, Bernat Camps.

GOLS: 0-1 Bars (m 1.51), 0-2 Bars (m 22.18). SEGONA PART. 1-2 Rocasalbas (m 3.15), 2-2 Edu Fernàndez (m 17).

INCIDÈNCIES: Àrbitratge de Ruben Fernández Garcia i Alberto Veiga Martínez. L’IHC s’ha enfrontat contra l’equip més “igualadí” de l’Ok Lliga, amb 4 ex-arlequinats: Edu Fernàndez, Marc Navarro, Jordi Creus i Roger Rocasalbas.