L’Igualada Calaf Grup passa a quarts de la Copa Cers amb autoritat derrotant el Remscheid

15 de gener de 2017

L’IHC ha tornat a golejar als alemanys, aquest cop a la seva pista de l’Sporthalle Hackenberg. I això que els arlequinats han començat perdent, amb un gol al primer minut d’Streider, que ha guanyat l’esquena en un passi al segon pal. El gol ha provocat que els jugadors del Remscheid s’aboquessin a un atac esbojarrat per intentar augmentar l’aventatge. L’IHC ho ha mirat de superar amb posessions llargues i un seguríssim Elagi. El miratge ha durat 8 minuts. Dani López ha empatat el partit amb un remat exterior a l’escaire. I Bargalló ha seguit l’exemple i també ha enviat a la creueta un tir des del vèrtex. En 4 minuts els de Ferran López havien acabat amb el somni alemany. Abans d’arribar al descans Bars l’ha acabat d’esmicolar amb un llençament de penal.

La segona part ha arrencat amb canvi a la porteria. Bernat Camps ha tornat a tenir minuts europeus per seguir creixent. I ho ha fet amb bona nota, especialment amb una triple aturada ja amb l’1 a 4 en el marcador. Un quart gol de murri de Sergi Pla que s’ha plantat davant del porter, el gegant Moritz Kreidewolf, el porter policia, i l’ha enganyat amagant un passi al segon pal per després enviar la bola al primer.

Amb el partit ja resolt han arribat 4 gols més. Dos per cada equip. Manu Garcia ha fet l’1 a 5 caçant a l’aire una assistència de Dani Lòpez al segon pal. Un gol que li permetia atrapar a Peinke com a màxim golejador de la Cers… 3 minuts més tard un gol de rebot de l’alemany l’ha tornat a col.locar de líder en solitari. Pla i Richter han arrodonit la història d’un partit sense història, Ara els igualadins hauran de tornar a centrar-se en l’Ok Lliga, amb la visita a Lloret, on no hi podrà ser per sanció Ferran López. L’equip el dirigirà el segon entrenador Carles Piernas.

REMSCHEID 3 (1/2) M. Kreidewolf, J. Langenohl, J. Dutt, M. Wienberg; F. Selbach, L. Kuhn, Y. Peinke (1), M. Richter (1), Y. Lukassen, D. Strieder (1) , A. Ober.

IHC CALAF GRUP 6 (3/3) Elagi Deitg. Tety Vives,  Roger Bars (1) Manu Garcia (1) i Dani López (1), equip inicial.  Sergi Pla (2), Francesc Bargalló (1), Met Molas i Bernat Camps.

GOLS: 1-0 Strieder (m 0. 24), 1-1 Dani (m 8.47), 1-2 Bargalló (m 12.58), 1-3 Bars penal (m 20). SEGONA PART 1-4 Pla (m 2), 1-5 Emanuel (m 11), 2-5 Peinke (m 14), 2-6 Pla (m 16.23), 3-6 Richter (m 22).

INCIDÈNCIES: Ple absolut a  l’Sporthalle Hackenberg. Arbitratge plàcid dels dos col.legiats suïsos Johannes Schneider i Steff Jordi (cap dels dos equips han arribat a 10 faltes d’equip). L’únic punt destacat del seu arbitratge ha estat que han hagut d’assenyalar un penal. L’IHC ha jugat amb la segona samarreta de color blanc.