L’Igualada Calaf Grup encaixa la quarta derrota consecutiva a la lliga davant el Liceo

19 de març de 2017

L’Igualada no ha pogut tornar a les victòries a l’Ok Lliga. Una vegada més ha tingut tots els inconvenients en contra. Ha començat anant pel darrere en el marcador(amb un 0 a 1 amb només 25 segons de joc) i hi ha anat fins al final. Tot i que ha aconseguit empatar 9 minuts després, dos gols de Carvalleira en 2 minuts han estat un obstacle excessiu per una segona part en que els arlequinats han estat millors (amb un parcial d’un a un) però s’han quedat sense premi a la seva reacció. Ara toca serrar les dents i pensar ja en Vendrell.

No es portava ni nig minut de partit que el Liceo ja guanyava per 0 a 1. Toni Pérez ha fet la seva tradicional sortida per darrera la porteria per engaltar un tret a la xarxa, sense excessiva oposició defensiva. Tot i el cop, els igualadins han intentat tornar al partit i ho han fet 9 minuts després amb un gol d’Emanuel desviant una bola penjada a l’àrea. L’1 a 1 permetia tornar a començar. Però els de Ferran López havien de rebre encara un altre cop. I doble. Carvalleira ha fet dos gols (el segon molt afortunat) en 135 segons i ha tornat a posar molt difícil la remuntada. Bars podria haver-la assuavit si hagués pogut transformar un penal assenyalat als corunyesos a falta de 3 minuts.

Els igualadins havien de sortir a la segona meitat molt endollats per intentar donar-li la volta a un marcador tant ampli com l’1 a 3 . I ho han fet. Ja jugat de tu a tu al Liceo i de eft li han empatat la part (1 gol de Coy de penal l’ha contrarestat Garcia amb un de FD). El problema és que el 2 a 4 ha arribat massa tard (a falta de 2 minuts) i ja sense temps. Derrota a casa contra un dels grans de la competició, en el penúltim episodi del virus Tourmalet que el cap de setmana portarà l’IHC al Vendrell.

IHC CALAF GRUP 2 (1/1) Elagi Deitg, Francesc Bargalló, Roger Bars, Met Molas i Sergi Pla, equip inicial. Emanuel Garcia (2), Tety Vives, Dani López i Jordi Méndez. Bernat Camps

LICEO 4 (3/1) Malian, Lamas, Carballeira (2), Pérez (1)  i Maghallares, equip inifial. Coy (1), Torres i Di Benedetto.

GOLS: 0-1 T.Pérez (m 0.25), 1-1 Manu (m 8.50), 1-2 Carvalleira (m 16.45), 1-3 Carvalleira (m 19). SEGONA PART. 1-4 Coy penal (m 17,16), 2-4 Manu FD (m 23).

INCIDÈNCIES: 500 espectadors a Les Comes. El jugador del planter Jordi Méndez ha tornat a tenir minuts per anar progressant. En aquesta ocasió ha estat 8 minuts en pista. L’IHC ha acabat el partit amb 9 faltes d’equip i el Liceo amb 12.