L’Igualada Calaf Grup aconsegueix la primera victòria de la temporada a Lleida

2 de novembre de 2016

vendrell-igualada-primera-victoria-veuanoiaL’Igualada CALAF GRUP ha aconseguit finalment la primera victòria de la temporada. Ho ha fet en una pista complicada com la de l’11 de setembre i amb un partit seriós i efectiu. Ha estat un triomf d’equip però amb 2 homes destacats: Elagi Deitg (que ha aturat un penal i duesFD, l’altra ha anat al ferro) i Emanuel Garcia (que ha signat un hat-trick, amb dues FD, amb 2 dels gols marcats en només 9 segons que han acabat sent decisius). Els arlequinats han trencat el partit amb un 1 a 4 insalvable que els “llistats” només han pogut reduir ja al final, a falta de només 23 segons, i amb la victòria ja assegurada. La primera. La tant desitjada. La que ha de canviar dinàmiques i permetre que el treball tant intens que fa la plantilla tingui millor recompensa que fins ara.

Els jugadors de Ferran López han sortit a a pista decidir a reproduir aquell “clima de victòria” que els demanava el tècnic a través de la mevaweb. Ho han demostrat ben aviat amb un gran gol de Met Molas. El mig osonenc ha tallat una bola a mitja pista i ha fet jugada individual per marcar l’1 a 0. Resultat que s’ha mantingut invariable fins al descans, tot i que els locals han disposat d’una FD per targeta blava a Tety Vives. Elagi estava un dia més en “mode” paret.

A la segona el “mur” no ha pogut evitar que l’argentí Dario empatés, amb una bona acció sortint de darre la porteria i picant la bola, El fantasma dels “5 minuts tontos” s’ha passejat pel parquet. Però ha estat, com amb molts dels fantasmes, una ficció. L’equip no s’ho podia permetre i 4 minuts més tard ha començat el festival Emanuel. Primer amb una contra marca de la casa. I, altre cop, 4 minuts després amb una sèrie de dues FD en 9 segons que han esmicolat el partit. L’1 a 4 ja ha estat una llosa molt pesada pels leidatans que només han pogut maquillar el resultat amb una segona acció després de la FD per 10 faltes (que Elagi havia tornat a aturar). L’IHC torna a casa, doncs, amb 3 punts somniats llargament i amb la sensació que ara ha començat una altra lliga… Just quan tenim aturada de competició i arriba la Cers (dissabte contra el Biasca suís)

ICG Software Lleida 2 (0/2): Ll. Tomàs, Borja, A. Tomàs, Cañellas, Llima, equip inicial. Dario (2), Trilla, Rodero, Mataix.

IHC CALAF GRUP 4 (1/3): Elagi Deitg, Francesc Bargalló, Met Molas (1), Tety Vives i Sergi Pla, equip inicial. Dani López, Emanuel Garcia (3), Roger Bars. Nil Garreta i Bernat Camps.

GOLS: 0-1 Molas (m 4.36). SEGONA PART. 1-1 Dario (m 4.56), 1-2 Emanuel (m 8.20), 1-3 Emanuel FD (m 8.29), 1-4 Emanuel FD (m 17.07), 2-4 Dario (m 24.37)