L’Igualada aconsegueix un valuós empat contra l’Espanyol “B” i segueix sense encaixar cap gol

Sant Adrià de Besòs 16/09/2018. Partit de segona divisió femenina, jornada 02. RCD Espanyol B vs CF Igualada (0-0) MIGUEL LÓPEZ MALLACH per Futfem.cat
18 de setembre de 2018

El CF Igualada va treure un molt valuós empat del camp de l’Espanyol B, i suma 4 punts en les dues primeres jornades. Tot i que el domini del partit va ser de les locals, la solidesa defensiva de les blaves va fer que no hi hagués massa ocasions per les de “periques”.

Tot i el domini blanc-i-blau, l’Igualada va tenir un parell d’ocasions clares per emportar-se la victòria, però ni Marcet ni Marina van ser capaces de finalitzar amb èxit els dos u contra uns que van tenir a la primera part i segona respectivament.

MIGUEL LÓPEZ MALLACH

En declaracions a futfem.cat l’entrenador de l’Igualada, Jordi Torres, valorava molt positivament el punt aconseguit en “un dels camps més difícils de la categoria”. Torres afegia que, “ofensivament no hem tingut èxit, ens ha costat molt arribar a camp contrari, tot i que hem tingut les dues ocasions més clares del partit”.

Amb aquest empat a 0, l’Igualada manté imbatuda la porteria en aquest inici de lliga i ja suma 180 minuts sense encaixar un gol, després de la victòria per 3-0 que va aconseguir en la primera jornada a Les Comes. Una ratxa que esperen seguir ampliant en el pròxim partit, de nou a com a visitant, al camp del Collerense.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?