L’Handbol Igualada fa una crida a acompanyar el sènior al decisiu partit a Súria

152

El primer equip de l’Handbol Igualada té una oportunitat d’or per donar un cop sobre la taula i consolidar-se a la primera posició del Grup B de Segona Catalana que el permetria pujar directament a Primera Catalana, una fita mai aconseguida i que seria històrica.

Aquest cap de setmana l’equip es desplaça a Súria, el 2n classificat, on si aconsegueix la victòria tindrà a les seves mans seguir com a primers fins a final de temporada. Si l’equip perd, les seves opcions de quedar primers quedaran molt lluny a l’espera d’una improbable derrota del Súria en els 3 partits que restaran. De totes maneres, la segona posició li permetria a l’Igualada disputar el play-off per pujar de categoria, un camí molt més difícil.

El desplaçament

Qui ho vulgui podrà anar-hi amb el seu cotxe particular, però des del club, s’ha reservat un autocar per a tothom qui vulgui viatjar amb l’equip per donar-los suport tant a la prèvia del partit com a la pista.

L’autocar sortirà a les 16:00 h. de l’amfiteatre de les Comes i s’arribarà de nou a Igualada cap a les 21:00 h. L’autocar és gratuït però conta amb places limitades, feu clic aquí per apuntar-vos-hi.

El partit es disputarà dissabte a les 18:30 h. al pavelló municipal, situat al C/ Sant Josep, s/n, de Súria.