L’Esquaix Igualada subcampió de la lliga catalana absoluta i campió de la lliga infantil
L

11 de juny de 2018

L’equip RS-PLASTNET de l’Esquaix Igualada, ha tancat la millor temporada de la seva història quedant subcampió de la lliga catalana Caprabo de la màxima categoria i guanyant la lliga infantil per equips.

A més, aquesta cap de setmana, dos equips RS-PLASTNET, el de 1a i el de 3a, lluitaran a Terrassa en els play-off per guanyar la lliga en aquestes dues categories.

Tornant a la jornada del Triops de Banyoles, en la super-lliga Caprabo, el primer equip, va fer una jornada completíssima, primer dominant al Malibú de forma espectacular. Bernat Jaume va guanyar en un partit absolutament “trepidant” a Iker Pajares, 57è del ránquing mundial per 14-15, 15-13, un Joel Jaume en gran forma, va obrir les portes de l’esperança al títol, guanyant per un marge molt confortable a Dani Bericat 15-1, 15-7 i finalment Nacho Fajardo va completar la feina guanyant Arnau Farré per 15-13, 15-10. Amb la classificació molt ajustada, tot es decidia en la jornada de tarda i de nou l’equip RS-PLASTNET va sumar els 6 sets davant l’Squash Project. Bernat Jaume guanyant a Richard Williams en dos, Nacho Fajardo feia el mateix amb Alex Luque i Joel Jaume de nou en un gran partit, va sumar els 30 punts davant Xavi Blasco. Amb aquest resultat l’equip anoienc pujava al segon calaix del podí i el títol és va escapar per solament 6 punts de marge a favor del Nick Sports de Barcelona.

L’equip infantil guanya la lliga catalana. Si la màxima categoria va estar igualada, la lliga infantil també va necessitar la calculadora per definir el campionat. Els joves de l’Esquaix Igualada de fet van agafar el liderat en primer dia i en tota la temporada no l’han deixat. Van arribar a Banyoles amb solament 6 punts de avantatge i van guanyar la lliga amb 28 punts de marge.

En la última jornada, Nil Aguilera, Montse Fajardo, Gerard Sabariegos, Eric Morillas, i Jofre Barrufet van defensar el liderat davant el Triops de Banyoles al matí i el Sant Andreu i Rocafort de Barcelona per la tarda, sumant els punts necessaris i guanyant per primer cop el títol de campions infantils.

Nil Munné guanya el circuit de 2a a Andorra

Al marge dels èxits en les competicions per equips, a nivell individual cal destar el notable resultat de l’igualadí Nil Munné en una nova prova del circuit català d’esquaix de 2a categoria que va tenir lloc a l’Anyòs Park del principat.

A 1/16 de final va guanyar Axel Zunzuren per 3-1, a vuitens també va donar compte de Adlane Lounes per 3-0, a quarts va passar a costa de Marc Ripoll guanyant-lo per 11-4, 11-6, 11-9, a semis en un partit agònic va passar a la final desprès de guanyar Tito Suárez per 12-10, 7-11, 7-11, 11-7, 11-8 i a la gran final és va desfer de David Forné per 3-0.

En el mateix quadre, Carles Sánchez és va quedar a la ronda de 1/8 de final caient davant  Marc Ripoll per 3-1 i en el quadre per llocs, va guanyar a Cynthia Servellon però va caure amb Adlane Lounes i Marc Ripoll, mentre que Sergi Rivero va cedir a 1/16 de final davant Roger Tomàs per un igualadíssim 3-2 i en el quadre de consolació, va cedir davant Joan Puig per un també igualat 3-1