L’especial FAP reafirma el liderat

43

L’especial FAP va jugar contra el Sant Llorenç Sant Feliu al pavelló santfeliuenc Andrei Xepkin. L’Special FAP va començar el partit amb un molt bon ritme, distanciant-se del rival només començar. El Sant Feliu, intentava que la diferencia de gols no se n’anés en excés, tot i que el bon joc dels igualadins s’imposava i es reflectia al marcador al final de la primera part amb un clar 1-8.

L’inici de la segona part va ser similar al de la primera, l’Special FAP agafant distancia a poc a poc al marcador, tot i que l’equip local va tenir uns minuts d’esperança al reduir considerablement la diferencia de gols, però es va quedar en un intent. L’Special FAP a la que pressionava es distanciava i jugava còmode, i a hores d’ara, a falta d’un sol partit per finalitzar la copa, és l’equip que lidera la classificació seguint imbatuts.
El partit va finalitzar amb el resultat de 7-20, que no reflecteix l’esforç de l’equip local, que va plantar cara i va posar les coses difícils al líder de la classificació.
Tot i la competició, al terreny de joc sempre regna l’esportivitat i el companyerisme, sent els mateixos jugadors un exemple de superació.
Per part de l’Special Fap van jugar entrenats pel Rubén Álvarez: Ivan, Àngels, David, Carles, Dani i Aitor