L’Escola Pia assoleix l’ascens a 1a Catalana en una gran temporada
L

4 de juny de 2017

S’ha jugat la primera eliminatòria de l’Escola Pia-Àguiles per l’ascens a Primera Catalana, enfront un gran equip que ha fet una molt bona lliga regular, el Lliçà d’Amunt. El primer partit es va jugar el dissabte a la pista del Lliçà. Les anoienques es van mostrar, com tota la lliga, molt fortes en defensa, fet que els va permetre endur-se la victòria per set punts (43-50).

El diumenge, amb força gent a les grades, es va disputat un partit de tornada trepidant, amb moltes alternatives al marcador. Es va resoldre favorablement a les de casa gràcies als primers 5 minuts del tercer quart, on es va fer un parcial de 21-0 amb sis llançaments de tres. Al final, 60-56 per a les d’Igualada. En l’últim quart, les de fora van forçar una mica la màquina amb una intensa pressió. Van guanyar el darrer període, però la victòria es va quedar a casa.

Les noies van gaudir moltíssim i es va veure molt bon bàsquet. No caldrà que es disputin els últims dos partits de la temporada, una eliminatòria amb el San Ignasi, perque la federació ha decidit que pugin ambdós equips. Per tant, ascens assegurat a 1a Catalana! Entrenador: Imar Martínez Jugadores: Salanova, Fuertes, Rius, Codina, Masegosa, Freixas, Icart i Minguet.