L’escola Mowgli inicia el curs amb il·lusió, nervis i emoció

1

Ja hem començat un nou curs, i ho hem fet amb la mateixa il·lusió, nervis i emoció de cada any. Petits i grans hem tornat a notar aquelles pessigolles a la panxa que s’acaben un pic entres per la porta de l’escola, et retrobes amb els companys i comences a parlar de les aventures de l’estiu.

Les vacances són per trencar els hàbits i les obligacions, però ara ha arribat el moment de recuperar el ritme i la rutina. Acomiadem l’estiu i iniciem la tornada a l’escola amb els ulls ben oberts, atents a tot el que podrem aprendre plegats.

Esperem tenir un curs ple de reptes, nous descobriments i experiències d’aprenentatge compartit.

P1220045 - copiaEnguany a l’Escola Mowgli consolidem el treball per projectes a tots els cursos com a principal metodologia d’aprenentatge. Aquesta fomenta major autonomia en el nen, capacitat crítica, capacitat de relació, i tot això ajuda a adquirir procediments per aprendre cada vegada amb més independència de l’adult. Un adult que farà de guia i orientarà el procés, creant situacions que estimulin la curiositat i la iniciativa dels alumnes.

 

Seguirem fomentant la relació i la coneixença entre alumnes d’edats i cursos diferents amb el projecte padrins i fillols, afavorint relacions d’ajuda mútua i grans vincles entre ells.

Pel que fa a l’etapa infantil, farem un passet més en l’organització del treball per racons, organitzant-nos en agrupacions barrejades i en 4 espais que ens permetran descobrir nous coneixements de manera vivencial i manipulativa. De ben segur serà un projecte molt engrescador.

I els més grans de l’escola participaran del tradicional intercanvi amb els alumnes de l’escola Casa Nostra de Banyoles, amb l’objectiu de crear vincles més enllà de les portes de l’escola.

Aquestes i moltes d’altres propostes formaran part d’aquest nou curs que estem engegant i que encarem amb moltes ganes. Després d’un nou retrobament amb els nens i nenes, afrontem el nostre projecte d’escola amb optimisme i bones sensacions.

Endavant!

Claustre de Mestres de l’Escola Mowgli