Les pistes del Molí Nou coronen als campions d’Espanya de Frontennis
L

8 de maig de 2019

Aquest passat cap de setmana els renovats Frontons del Molí Nou d’Igualada van ser la seu de les fases finals del Campionat d’Espanya de Clubs en Frontó de 30 metres de Frontennis Olímpic Masculí i Femení. La jornada de divendres es va veure marcada per la pluja, que va impedir que els partits es poguessin disputar a Igualada, amb la qual cosa es varen haver de traslladar als Frontons de Bac de Roda, que la Federació Catalana de Pilota va posar a disposició del Campionat.

Les jornades de dissabte i diumenge, ja es varen poder disputar als Frontons del Molí Nou, on el nombrós públic assistent va poder gaudir de partits de gran nivell. El dissabte a la tarda es van jugar les semifinals de la competició. En les femenines, el Náutico «C» i el Náutico «B» es van imposar a Palencia i Náutico «A» respectivament. En les masculines de 1a categoria, Palencia i Valenciano Natación «B», es van imposar a Terrassa «A», única parella catalana que va arribar a les semis, i Náutico «E» respectivament. I en les masculines d’Honor, Portacoeli i Náutico «A» van vèncer a Valenciano Natación «A» i Puertas Bamar respectivament.

El diumenge pel matí van tenir lloc les finals de les 3 categories en joc. En la Final Masculina de Primera categoria, la parella del Valenciano Natación «B», formada per Allueva-Hervás, es va proclamar campiona en vèncer a la parella del Palencia per 15-8 i 15-7. En la Final Femenina, es van proclamar campiones la parella Pérez-Aranás del Náutico «C» en imposar-se a la parella del Náutico «B» per 15-13 i 15-7. I en l’últim partit, el tàndem Molina-Vidal del Portacoeli, es van proclamar Campions de la categoria d’Honor en derrotar en la Final a la parella Iranzo-Pinto del Náutico «A» per 15-8 i 15-4.

Finalment, va tenir lloc l’entrega de trofeus i medalles. Durant els discursos, el Club Frontennis Igualada va fer un recordatori al seu President Fundador Antoni Mula, que fa poc va morir sobtadament.

Aquest ha sigut el primer Campionat d’Espanya de Pilota Olímpica que s’ha celebrat a Igualada i està enmarcat dins dels actes d’Igualada Ciutat Europea de l’Esport.