Les pel·lícules al Mont-Àgora

51

BLADE RUNNER

Estats Units. Ciència-ficció. De Ridley Scott. Amb Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Daryl Hannah.

A principis del segle XXI, la poderosa Tyrell Corporation va crear, gràcies als avenços de l’enginyeria genètica, un robot anomenat Nexus 6, un ésser virtualment idèntic a l’home. Esclavitzats, alguns d´aquests replicants han fugit de les colònies exteriors de la Terra. Brigades especials de policia, els Blade Runner, tenen ordres d´exterminar als qui han arribat a la Terra.

 

ANGRY BIRDS

Estats Units. Animació. De Clay Kaytis i Fergal Reilly

Basada en la saga de videojocs “Angry Birds”, la història es desenvolupa en una illa poblada per aus alegres que no volen … o gairebé no volen del tot. En aquest paradís, Xarxa, un ocell amb problemes de mal geni, el veloç Chuck i el volàtil Bomb mai han acabat d’encaixar. Però, quan l’illa rep la visita d’uns misteriosos porcs verds, hauran de ser aquests insòlits marginats els que descobreixin què tramen aquests porcs.

TRUMBO

Estats Units. Drama biogràfic. De Jay Roach. Amb Bryan Cranston, Diane Lane, Helen Mirren, John Goodman.

Als anys 40, Dalton Trumbo, el guionista millor pagat de Hollywood, gaudeix de l´èxit. Però llavors comença la caça de bruixes: la Comissió d’Activitats Antiamericanes inicia una campanya anticomunista. Trumbo es perseguit per les seves idees polítiques. Biopic del famós guionista Dalton Trumbo, autor d´Espartaco

 

FREEHELD

Estats Units. Dramàtica. De Peter Sollett. Amb Julianne Moore, Ellen Page, Michael Shannon..

Basada en la història real de Laurel Hester i Stacie Andrée, i la seva lluita per la justícia. A Laurel, un condecorada policia de Nova Jersey, li diagnostiquen un càncer terminal i vol deixar la seva pensió guanyada durant anys a la seva parella de fet, Stacie. No obstant això, els funcionaris del comtat, que no veuen amb bons ulls la parella homosexual, conspiren per evitar-ho.