Les intervencions d’Elagi Deitg permeten una victòria ajustada

11 de febrer de 2020

IGUALADA RIGAT 1
GIRONA CH 0

Victòria emocionantíssima de l’IHC RIGAT davant del Girona en un partit estrany, sense massa ordre ni oportunitats (i encara menys gols). Només un, de Roger Bars de penal (i la “muralla santa” que l’Elagi va muntar davant de la porteria igualadina) van fer que els 3 punts es quedessin a les Comes. No sense patiment. Molt patiment.

Les primeres oportunitats del partit (de les poques que hi va haver) van ser arlequinades (especialment un remat al pal de Sergi Pla) però un encertat Jaumet les aturava amb encert. El joc era desordenat amb progressions a banda i banda de la pista que la majoria dels cops acabaven sense percussió. Sense remat. La tònica es va mantenir invariable durant tota la primera meitat. Algunes ocasions locals, algunes aturades del porter visitant.

A la segona no va variar la decoració. Fins al minut 13 quan va arribat un gol. El GOL, l’únic que es veuria durant tota la nit. I va pagar la pena perquè el llançament de penal de Roger Bars (just a qui li havien fet la falta) va ser espectacular. Un míssil a la mateixa creueta. Imparable.

L’1 a 0 era un resultat massa ajustat com per respirar massa. I aviat es va poder comprovar. 28 segons més tard els de Francesc Linares van fer la seva falta número 10. Una FD amenaçava l’1 a 0. Aleshores va aparèixer la “paret”. Elagi Deitg es va encarregar de deixar-ho tot en un ensurt. Però, com era de preveure, n’hi va haver més. Especialment una altra FD (per 15 faltes) a falta d’un minut i 18 segons per acabar el partit. Elagi la va tornar a aturar i va portar al paroxisme al pavelló. El Girona va jugar des d’aleshores amb 5 jugadors de pista però no va poder treure’n rèdit. A la fi amb els cors saltant fora del pericardi… però amb els 3 punts que es quedaven a Les Comes.