L’equip d'”El Matí i la mare que els va parir” presenta avui el seu llibre a la Llibreria Aqualata

85
La Llibreria Aqualata acull demà dimecres 29 de març a les 7 de la tarda la presentació del llibre “El Matí i la mare que els va parir” amb la presència de tot l’equip del programa radiofònic. L’entrada a l’acte és lliure.
“El matí i la mare que el va parir” és el programa despertador de Ràdio Flaixbac, Premi Nacional de Radiodifusió 2016 i líder d’audiència (tot i que quan l’escoltes, sembla mentida…) a la seva franja horària de les ràdios musicals a Catalunya.
Conduït per Carles Pérez des de fa onze anys, “El matí i la mare que el va parir” desperta cada dia, des del 1997, milers de persones, d’animals o de coses escampant energia positiva amb un marcat estil desenfadat, però alhora incisiu i atrevit. Gags, personatges, trucades despertador, èxits musicals i sobretot la voluntat de ser el màxim d’empàtics amb l’audiència fan, el Vaparir és un programa capaç d’entretenir gent de totes les edats, sexes, alçades, mides, pes, idees, classes i estats d’ànim.
Aquest llibre és un recull d’uns quants temes i gags mítics entre tots els que s’han emès en el programa al llarg de més d’una dècada. Quan els llegiu no podreu deixar de riure, comproveu-ho!