L’empresa calafina Jogaplast, seleccionada per al programa de la Diputació i PIMEC ‘Accelera el creixement’

63

jogaplast-calaf-diputacio-pimec-veuanoiaL’empresa de Calaf Jogaplast SL ha estat seleccionada per al programa ‘Accelera el creixement’ que impulsen la Diputació de Barcelona i l’organització PIMEC. Aquesta empresa, que té com a activitat la injecció de plàstics i assemblatges, va presentar la candidatura a través del Centre de Recursos per a l’Ocupació (CRO) de l’Ajuntament de Calaf. El programa ‘Accelera el creixement’ ofereix un pla de creixement operatiu i eines de suport a 50 petites empreses de la demarcació de Barcelona que tinguin un gran potencial de creixement.

 
De les 50 empreses escollides per formar part del programa només set són de la comarca de l’Anoia. De l’Alta Segarra només s’hi va presentar Jogaplast, que més endavant va ser acceptada.

 
L’assessorament i formació d’‘Accelera el creixement’ es durà a terme a través d’un comitè d’experts de PIMEC i de l’escola de negocis IESE que ajudaran a les empreses en la fase de selecció i enfoc. En la construcció del pla de creixement serà un comitè format per experts en creixement de diverses grans empreses qui farà l’acompanyament. A més, durant tot el programa, que finalitzarà al juny, es faran una sèrie de ponències i classes magistrals a càrrec d’especialistes d’àmbits diferents.