L’editorial: Bones Festes de Nadal

46

pia prat opinió - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catBenvolgut lector,

Vull agrair-te el temps que dediques a la lectura d’aquesta revista. S’ha preparat amb motiu de les festes nadalenques i l’hem treballada amb il·lusió per oferir-te un ventall de curiositats, història i cultura. Sense oblidar suggeriments i propostes per ajudar-te a triar aquells regals adients per a les persones que estimes.

Tots els municipis de la comarca s’han engalanat per celebrar el Nadal. És un dels moments de l’any on els valors de solidaritat, amor i família són més presents en els nostres cors i en les nostres llars. Moments de generositat per superar els problemes que la vida ens planteja. Moments en què gaudim de la innocència dels menuts i de la complicitat dels grans. Moments de retrobament familiar i de reprendre converses que ens ajorna el neguit del quefer dels dies feiners. També per pensar amb el nostre proïsme a qui potser podríem ajudar una mica més per superar els seus problemes. Potser només cal acceptar les diferències, les seves idees, encara que siguin molt diferent de les nostres. Però si pots observar, segur que veurem i podrem valorar detall que podrien fer un Nadal millor. De fet, aquesta diada és l’excusa perfecta per desbridar les emocions més sinceres que portes dins del teu cor. No deixis de fer-ho i viu-lo com segur que saps i pots. Si fulleges la revista segur que hi veuràs idees.

A la comarca hi ha un esperit de servei. Però en aquestes dates encara més. Una munió de botigues que s’esforcen en presentar les millors propostes. I unes grans persones darrere dels taulells, que ajuden i recomanen. També participen de la il·lusió de materialitzar un desig, un capritx, o un anhel que tinguis al cap.

I també hi podràs trobar idees per aquelles coses que surten del cor i que no necessiten de posar la mà a la butxaca per compartir emocions amb les persones que estimes.

Pia Prat, Directora de La Veu